TROSOBAN STAN, 53m2, TOP LOKACIJA, ODMAH USELJIV

€ 54.000

TROSOBAN STAN, 53m2, TOP LOKACIJA, ODMAH USELJIV

Ugrinovački put 47a

PRODAJE SE LUX STAN, 53M2,ODMAH USELJIV, TOP LOKACIJA-KOD SUNCA, PREDATO ZA LEGALIZACIJU!

STAN SA DVE SPAVAĆE SOBE I DVE TERASE SA FANTASTIČNIM POGLEDOM!

Kvalitetnim i modernim projektovanjem zgrade postignuta je maksimalna korisna i komforna površina stanova, sa puno prirodnog osvetljenja, a da je pritom istovremeno postignut veoma dopadljiv spoljnji izgled zgrade.

Ugrađuju se materijali visokog kvaliteta. Parket visokog kvaliteta, 6-to komorna PVC stolarija poznatog austrijskog proizvođača profila „Hammer”, sa aluminijskim roletnama. ​Visokokvalitetna keramika iz Španije i Italije.

Kupatila su opremljena kvalitetnim sanitarijama, ugradni Geberit program, tuš-kabinom, lavaboom sa ormarićem i zidnim ormarićem sa ogledalom. U kupatilu se instalira sušač povezan na etažno grejanje.

Grejanje je etažnog tipa, (svaki stan ima svoje nezavisno grejanje), ugradni kotlovi su na struju. Posebno naglašavamo da je izrađena odlična Isomat demit fasada u kombinaciji sa izolacijom od 10 cm stiropora (17-to gramski stiropor firme „Austrotherm”), što, u kombinaciji sa etažnim grejanjem i aluminijskim radijatorima marke „Global” i odličnom PVC stolarijom, garantuje odlično zagrevanje prostorija, uz minimalnu potrošnju struje.

Ulazna vrata su blindirana-masivna sa obostranom medijapanskom oblogom, što pruža odličnu sigurnost stana, kao i termo-zvučnu izolaciju.

Pragovi na vratima su od najkvalitetnijeg srpskog mermera- “ PLAVI TOK“.

Stambeno – poslovni objekat je povezan na kanalizacionu mrežu.

Objekat poseduje video – nadzor, SBB kablovsku mrežu, kao i veliki parking.

Do objekta se stiže linijama gradskog prevoza 81 i 707 ( nalazi se između 3. i 4. stanice od ulaska autobusa u naselje Altina, iz pravca Ugrinovačke ulice, 50 metara od stanica autobusa).

Stan kupujete direktno od investitora, bez provizije.

Stan je u postupku legalizacije.